امشب بشین پای تلویزیون ببین پرسپولیس چه میکنه !نقل قول:
(ببخشید که پست دادم ، چون امیرحسین جان بنده رو مخاطب قرار دادند نتونستم جواب ندم :دی)
Printable View
امشب بشین پای تلویزیون ببین پرسپولیس چه میکنه !نقل قول:
(ببخشید که پست دادم ، چون امیرحسین جان بنده رو مخاطب قرار دادند نتونستم جواب ندم :دی)
من به یکی از سوپر مدریرتور های استقلالی یگم این پست شما را پاک کنه
چون منم اونجا پست دادم پاک کردی
این به اون در!
هر کی پرسپولیسی باشه بیاد اینجا با من طرفه
سلام !
در جواب مهراد عزیز که دوسش دارم !
پرسیپولیس قبل از بازی امشب با 10 تیم بالای جدول بازی نکرده بود ! در ضمن بازی اول و دوم با نفت و ابومسلم در شرایطی برگزار شد که حریفان پرسپولیس بیش از 3 ماه دور از شرایط مسابقه بودن ! قرعه جدول ایطوریه که پرسپولیس در اویل نیم فصل اول و دوم با تیم های دست و پا بسته بازی کنه ( البته تو این لیگ دست و پا بسته نداریم ) این بدشانسی پرسپولیسه که هفته های آخر با تیم های درجه 1 لیگ باید بازی کنه ! دقیقا مثل استقلال پارسال !
این قرعه مسابقات که قهرمانو در آخر فصل مشخص می کنه. و امسال قرعه استقلال به مراتب بهتر از پرسپولیسه.
فردا داش فرهاد می خواد صبا باری آتیش بزنه .
آهای فرهاد مجیدی!:love:نقل قول:
کسایی که اون سالهای دور میرفتن استادیوم این شعار رو خوب یادشونه !:lol:
خداییش اگه مشکل واسش درست نکنن خوبه.
سهیل نگاه کن ما فصل پیش اگه 2 تا از بازی هایی که مساوی کردیم یا باختیم رو میبردیم. قهرمان میشدیم.یعنی اگه یه نفر مثل عنایتی یا فرهاد مجیدی بودن که موقعیت های پشت سر همی که اکبرپور و علیزاده خراب میکردنو فقط 2 تاشونو میزدن تو گل الان همه چیز فرق داشت.
و فرهاد مجیدی دقیقا همونیه که میخواییم.
این فصل برهانی شده اکبرپور فصل قبل، و مطمئن باش که همه ی موقعیت هایی که برهانی و بیاتی نیا خراب میکنند رو فرهاد گل میکنه.
آهای فرهاد مجیدی.
امروز می بریم ! خدا کنه ناصر خان مثه بازی برق تیمو ارنج نکنه .
اگه امروز نبریم فاصلمون زیاد میشه با ... ( اسمشو نبر ! ) .
استقلال قهرمان میشه خدا می دونه که حقشه ، به لطف یزدان و بچه ها ، استقلال قهرمان میشه !
بچه ها این هفته که نشد ! هفته دیگه هم که احتمالا بازی لغو می شه ( استقلال - سپاهان ) البته اون بازی اصفهانه .
ولی ایه باشید ، استقلالیا جمع بشیم عید فطر بریم آزادی ، همه باهم ، اون بازی جالبه ، هم مجیدی انشااله راه اوفتاده ، هم یوسفی رسیده ، هم اینکه به امید خدا بزنیم سوراخ سوراخشون کنیم .
هرکس پایس اعلام آمادگی کنه . البته امروزم دیر نیست من ساعت 3 دوباره On میشم . هرکی پایه بود بریم . من تنها دارم میرم .
حمله کن ای استقلال قهرمان ، هوادارا از شما ها گل می خوان !
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم والا ؟
واقعا که !!!!!!!!
اعصابمون داغون شد با این استقلال ناصر خان!
آره والا ما هم حرفی نداریم.ضد حال خوردیم
آره حرفی نداریم
چطوره پرسپولیسی شیم من که پایم پرسپولیسی شم
استقلال اول بشی،آخر بشی دوست داریم.
حجازی خیلی دیر تعویض کرد.
ما که نفهمیدیم جباری چرا رو سکو نشسته بود ؟؟
حجازی کوچ خوبی نیست ! با این همه ستاره خیلی راحت تر میشه بازی کرد .
امروز هیچ کس خوب بازی نکرد . واقعا تاسفم !
خدارو شکر بازی سپاهان لغو شده وگرنه ... ( قبل بازی پرسپولیس ضایس آخه )
تا حجازی تیمو ارنج کنه همینه که می بینید . توقعات رو بیاریم پائین . هیچ کس قلعه نوعی نمیشه !